Castrol – Motorolja

Castrol erbjuder ett sortiment av avancerad motorolja för din bil, inklusive syntetisk, delsyntetisk och mineralsk olja för höga miltal och dieselmotorer. Med över 100 års erfarenhet och internationellt anseende för innovation och högpresterande motoroljor, är Castrol erkänt som världens ledande leverantör av smörjmedelslösningar.

Hos oss kan du köpa motoroljor i alla viskositeter och samtliga av Castrols varianter.

Castrol Edge

Castrol har genom att tillsätta TITANIUM FST™ tänjt på gränserna för att kunna ge dig den starkaste och mest avancerade oljan hittills. Med Castrol EDGE får du ut det bästa av din motor.

Det unika Titanium FST™ i Castrol EDGE ändrar oljans fysiska egenskaper vid extrema tryck. Lösningsbara titanpolymerer samverkar med Castrols innovativa FST™.

Castrol Magnatec

Välj Castrol MAGNATEC och dess intelligenta molekyler kommer att skydda din bils motor under den kritiska uppvärmningen när upp till 75% av motorns slitage uppstår.

Castrol Magnatec är helsyntetisk och ger ett extra skydd under den kritiska upvärmningsprocessen. Magnatec har överlägsen prestanda i kallt klimat.

Castrol GTX

Svåra körförhållanden som tät trafik, hårt väder och långa körsträckor mellan bilservice och oljebyten kan tillsammans orsaka bildandet av en tjock tjärliknande substans som kallas motorslam. 

Castrol GTX har utvecklats speciellt för att förhindra skadlig slambildning, minska oljeavlagringarna och ge dagligt skydd för motorn.

 

Castrol Tection

En högkvalitativ mineralolja (SHPD), avsedd för diesel-motorer med turboladdning och som arbetar under krävande driftsförhållanden. Skydd för dieselmotorer i blandad fordonspark.